اثبات تمکن مالی در اسپانیا

 اسپانیا یکی از کشور های پیشرو در جذب مهاجران و سرمایه گذاران اروپایی بوده و با اتخاذ سیاست هایی که بتواند به مهاجران و سرمایه گذاران انگیزه لازم را بدهد همیشه در تلاش بوده تا میزان سرمایه گذاری و ورود سرمایه به کشورش را از طریق اعطا حق شهروندی و امتیاز مساوی با شهروندان اسپانیایی و اتحادیه اروپایی فراهم نماید. 

این تلاش ها بخصوص پس از بحران های مالی که در سال های ابتدایی هزاره دوم ایجاد شد رنگ و بویی تازه گرفت و تغییرات زیادی در آنها انجام شد. ورود به کشور اسپانیا به واسطه گردشگری و جذب گردشگر تنها خواسته مسئولین و مدیران کشور اسپانیا نبود . آنها با ساخت بهترین دانشگاه ها با بالاترین سطوح جهانی، بهترین شهرک های توریستی و اقامتی، بالاترین مزایای سرمایه گذاری در شرکت ها و کارخانجات اسپانیایی با خرید سهام و یا سهم الشرکه و همچنین با تسهیل شرایط ثبت و راه اندازی کسب و کارهای مختلف در این کشور و با رویکرد ایجاد شرایط زندگی و اقامتی برای افراد خواهان تحصیل و کار و سرمایه گذاری در این کشور موفق شده تا سرمایه و شرایط نقدی کشور خود را به راحتی سر و سامان داده و به یکی از برترین کشورهای اقتصادی و تجاری دنیا مبدل شود.

از این رو بسیاری از افراد علاقمند هستند نه تنها به دلایل فوق بلکه به دلیل شرایط آب و هوایی و رفاه بالای زندگی در اسپانیا این کشور را برای سرمایه گذاری و زندگی انتخاب نمایند.

از راه هایی که می توان به کشور اسپانیا وارد شد و شرایط اقامتی این کشور را هم پس از طی مراحل قانونی به دست آورد می توان به موارد زیر اشاره نمود. هر چند این موارد زیاد بوده و همه انها در این مبحث نمی گنجد:

ثبت و راه اندازی شرکت های مختلف

ایجاد یک کسب و کار انفرادی با میزان سرمایه مشخص

خرید ملک و مستغلات برای زندگی مانند خانه و ویلا

خرید ملک و مستغلات برای فعالیت های تجاری مانند کارخانه، اداره جات ، پاساژ های تجاری و …

خرید سهام به میزان مشخص از شرکت های مختلف

شراکت در یک تا چند شرکت

دریافت ویزا تحصیلی و تحصیل طولانی مدت در این کشور با شرایط مختلف

تمکن مالی

و…

در این مقاله قصد ما توضیح شرایط اقامتی افرادی است که دارای تمکن مالی لازم برای زندگی در اسپانیا می باشند.

پادشاهی اسپانیا در سلسله قوانین و مقررات خود برای افراد علاقمند به زندگی در اسپانیا و یا ماندن بیش از 3 ماه در اسپانیا هستند قدرت و یا تمکن مالی را در نظر گرفته است. در این حالت افراد غیر شهروند اتحادیه اروپایی که خواهان زندگی به مدت بالغ بر سه ماه در اسپانیا هستند باید اثبات نمایند که قدرت مالی لازم را دارند.

یکی از بحران هایی که برخی از کشور ها مانند اسپانیا را تهدید کرده و می کند و این دولت در تلاش برای مقابله با آن است مهاجران غیر قانونی و در واقع سربار برای دولت های این کشور ها هستند که به دلایل مختلف به این کشور ها وارد می شوند از این رو اگر فردی خواهان زندگی بیش از سه ماه در این کشور می باشد باید با ارائه شرایط و مدارکی توان مالی و اقتصادی خود را اثبات کند.

به همین دلیل ابلاغیه و دستورالعمل های لازم به شوراهای شهری ، پلیس ملی اسپانیا و سفارتخانه های این کشور در همه دنیا ارائه شده  تا به شهروندان غیر اسپانیایی توصیه ها و قوانین لازم را متذکر شوند و چنانچه با بررسی شرایط مشخص شد که توان مالی لازم را دارند به آنها اجازه زندگی بیشتر از سه ماه در این کشور داده شود.

مطابق با قوانین جدید، اتباع اتحادیه اروپایی و غیر اروپایی که خواهان ثبت نام  خارجی هستند در هنگام ثبت نام برای شماره شناسه خارجی نیازمند ارائه مدارکی هستند که  نشان دهنده شرایط مالی مناسب و تمکن مالی متقاضی برای خود و احتمالا همراهان او برای مدت اقامت شان در اسپانیا می باشند. همچنین از متقاضیان برای ارائه بیمه نامه معتبر خصوصی و یا عمومی  برای اثبات سلامتی و مراقبت های پزشکی لازم درخواست خواهد شد.

وکلای خصوصی  و حرفه ای اروپایی موسسه مشاوره بین المللی نصرجاوید ویرا در خصوص افرادی که اکنون در حال کار و زندگی در اسپانیا هستند متذکر می شوند که این افراد اغلب در حال حاضر دارای درآمد و پوشش بیمه ای لازم هستند هر چند هنوز هم باید فرم شهروندی این کشور را مرتبا به روز نمایند در غیر اینصورت نمی توانستند شرایط زندگی خود را با قوانین جدید وفق دهند.

اما افرادی که به اسپانیا مهاجرت کرده و اکنون شرایط کاری مناسبی ندارند باید ثابت کنند که توان مالی و ذخیره مالی و همچنین پوشش پزشکی لازم را دارند.

طبق قوانین اسپانیا افرادی که شرایط کاری مناسب در این کشور را ندارند  باید سند بیمه  خصوصی خود را از خانه بهداشت و یا مراکز بهداشتی اسپانیا تهیه نمایند و علاوه بر ان باید حداقل درامدی بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم در ماه بسته به تعداد افراد خانواده داشته باشند.

عدم ارائه مستندات مالی لازم می تواند باعث رد درخواست های اقامت شود. اما باز هم طبق قانون به متقاضی اجازه داده می شود تا در فرصتی حدودا 10 روزه مدارک و شرایط مالی لازم را فراهم نماید. در این شرایط درخواست شما ثبت می شود ولی این درخواست ناقص و نیاز به تکمیل می شود و جداگانه تا فرصت زمانی ارائه شده بایگانی می شود.

در این خصوص توجه داشته باشید که افرادی هم که قبلا درخواست اقامت داشته اند باز هم مشمول این قوانین جدید خواهند بود و تفاوتی بین این افراد با متقاضیان جدید در قانون نیست.

در برخی از موارد ممکن است دولت اسپانیا استثنائاتی را قائل شود. این دولت سالیانه یک میلیارد یورو برای مراقبت های بهداشتی و مهاجرتی برای متقاضیان و مهارجران این کشور در نظر گرفته است.
  این موضوع می تواند در بهبود شرایط اجتماعی و بهداشتی اجتماعی و عمومی در اسپانیا اثر گذار باشد.
اما این موضوع مشروط بر این است که افراد شرایط خاصی داشته باشند. مثلا از این شرایط می توان به توان علمی و تخصصی بالا
، نخبه بودن، مخترع بودن و … اشاره نمود. همچنین باید در نظر داشت که شرایط اقامتی افراد شهروند اتحادیه اروپا با افراد شهروند سایر مناطق اروپا تفاوت هایی را در این قوانین دارند

Proof of financial estates in Spain
 Spain is one of the leading countries in attracting European immigrants and investors, and by adopting policies that can motivate immigrants and investors, they have always strived to increase the amount of investment and capital inflows to their country through the granting of citizenship rights and Provide equal privileges to Spanish and European citizens.

These efforts, in particular after the financial crises that were created in the early years of the second millennium, renewed and changed a lot. Spain's entry into Spain was not sought after by Spanish officials and administrators due to tourism and tourist attraction. By creating the best universities at the highest levels of the world, the best tourist and residential townships, they have the highest benefits of investing in Spanish companies and companies by purchasing shares or shares of the company, as well as facilitating the registration and launching of various businesses in this area. The country has succeeded in creating a living and living conditions for people who want to study, work and invest in the country and easily manage its capital and cash conditions and become one of the world's top economic and commercial countries.

Hence, many people are keen on choosing this country to invest and live not only because of the reasons above but because of the climate and high living conditions in Spain.

The following can be said about the ways in which Spain can enter Spain and its conditions of living after legal proceedings. Although these are many and not all of them in this topic:

Registration and launch of various companies

Create a solitary business with a specified amount of capital

Buy real estate for living like homes and villas

Buy real estate for business activities such as factories, offices, commercial passages and ...

Buy shares at a specified rate from different companies

Partnership in one to several companies

Getting a long-term study visa in this country with a variety of conditions

financial ability

And…

In this article, we intend to explain the living conditions of people who have the necessary financial resources to live in Spain.

The Spanish kingdom is in power in its laws and regulations for people who are interested in living in Spain or staying in Spain for more than 3 months. In this case, non-citizens of the European Union who want to live in Spain for more than three months must prove that they have the necessary financial strength.

One of the crises that some countries, such as Spain, are threatening and that the government is trying to deal with is illegal immigrants and, in fact, overcrowding for the governments of these countries, which have entered these countries for various reasons. Therefore, if a person wants more than three months of living in this country, he must prove his financial and economic power by providing the conditions and evidence.

For this reason, there are notices and instructions to the city councils, the Spanish National Police and its embassies all over the world to provide the non-Hispanic citizens with the necessary recommendations and rules, and if it was determined by the examination of the conditions that it was possible to make the necessary financial resources They have been allowed to live in more than three months in this country.

According to new rules, EU and non-European citizens who are seeking foreign registration, when registering for an external ID number, are required to provide evidence that they are suitable for the financial conditions and financial rehabilitation of the applicant and, possibly, his dependents for the duration of their stay. Spain. Applicants will also be required to submit valid public or private credentials for health and medical care.

European private lawyers and professionals The NASR JAVID VIRA International Counseling Institute (NRSJ) notes that people currently living and working in Spain are often required to have incomes and insurance coverage, although they still need a citizen's form They would update the country on a regular basis, otherwise they could not adapt their living conditions to new laws.

But people who immigrate to Spain and now have no decent working conditions must prove that they have the financial and financial resources as well as the necessary medical coverage.

According to the Spanish law, people who do not have proper working conditions in the country must obtain their personal insurance certificate from the Spanish home health center or health center, and, in addition, they must have at least an income, directly or indirectly, per month depending on the number of family members. To be

Failure to provide the necessary financial documentation can result in the denial of residence requests. However, according to the law, the applicant is allowed to provide documents and financial conditions at least 10 days later. In this case, your application will be registered, but this request will be incomplete and will need to be completed and be archived separately until provided.

In this regard, note that people who have already applied for a stay will still be subject to these new rules, and the difference between these people and the new applicants is not in the law.

In some cases, the Spanish government may make exceptions. The government has devoted a billion euros annually to healthcare and immigration for its applicants and enthusiasts.
  This can have an impact on the improvement of social and health conditions in Spain.
But this is subject to certain conditions. For example, these conditions can be high scientific and specialized ability
, Being elite, inventing, etc. It should also be considered that

برای اطلاعات بیشتر روی لینک های زیر کلیک فرمایید:


آغاز یک کسب و کار در اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا

ثبت شرکت در اسپانیا

خرید ملک در اسپانیا و اخذ اقامت

آب و هوا در اسپانیا

بیمه در اسپانیا

حمل و نقل در اسپانیا

زندگی شبانه در اسپانیا

سلامت و درمان در اسپانیا

سیستم تامین اجتماعی در اسپانیا

سیستم آموزش و پرورش کشور اسپانیا

زبان اسپانیای

شهرهای میراث جهانی در اسپانیا

ورزش در اسپانیا

غذاهای اسپانیایی

جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما در تماس باشید.



Last modification: دوشنبه 1 مرداد 1397