اسپانیا

شرایط درخواست ویزا از کشور اسپانیا

 

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اسپانیا بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان اسپانیایی ترجمه شود.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای اسپانیا :

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده.

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت اسپانیا

 

مدارک اقامت اسپانیا

 

Last modification: شنبه 6 آبان 1396