موسسه نصر جاوید ویرا
نصرجاوید

306942991434+

ویزا آلمان

ویزا آلمان

جمهوری فدرال آلمان قدرتمندترین اقتصاد اروپا است و یکی از بنیان‌گذاران بسیاری از موافقت‌نامه‌ها و سازمان‌های اروپایی به‌عنوان اتحادیه اروپا و منطقه شینگن است. این منطقه 357386 کیلومترمربع مساحت دارد . این کشور بیش از هر کشور دیگر در اروپا با 9 کشور دیگر هم‌مرز است. آلمان دارای قلعه‌ها، کاخ‌ها و بناهای تاریخی بسیاری است که بخشی از تاریخ آلمان و اروپا است. دروازه‌های براندنبورگ، کلیسای جامع کلن، قلعه نووشوانشتاین، بامبرگ و بسیاری دیگر از جاذبه‌های آلمانی در “لیست دیدنی” گردشگران در اروپا قرار دارند.

درباره ویزا آلمان

برای بازدید از آلمان، بسیاری از اتباع جهان ممکن است نیاز به ویزا داشته باشند. از سال 1995 وقتی آلمان به‌عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا به عضویت در منطقه شینگن در آمد، مسافران می‌توانند با ویزای شینگن وارد آلمان شوند.

با توجه به توافق‌نامه شینگن که در سال 1985 به دست آمد، شهروندان کشورهای عضو شینگن می‌توانند بدون ویزا در کل قلمرو سفر کنند. از طرف دیگر، اتباع کشورهای غیر شینگن مجاز به ورود به‌کل منطقه با یک سند واحد به نام ویزای شینگن هستند.

هدف اصلی شینگن لغو کنترل مرز بین کشورهای عضو است که امکان دسترسی آزاد و مساوی را برای شهروندان هر یک از کشورهای یاد شده ازجمله آلمان فراهم می‌کند.

هنگام حضور در آلمان مجاز به بازدید از سایر اعضای منطقه شینگن هستید: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن‌اشتاین.

ویزای کوتاه‌ مدت شینگن به دارندگان خود اجازه می‌دهد که برای مدت حداکثر 90 روز (3 ماه) در یک دوره 180 روزه در آلمان اقامت داشته باشند؛ با این‌ حال، در این مدت شما حق ندارید که به فعالیت‌های مالی بپردازید.

آیا به ویزا آلمان نیاز دارم؟

این اولین سؤالی است که باید هنگام تصمیم‌گیری برای سفر به آلمان به ذهن شما خطور کند. در حال حاضر شهروندان 62 کشور می‌توانند به‌منظور توریسم / بازدید و انجام کار تجاری، برای دوره‌های کوتاه‌تر از 90 روز طی یک دوره 180 روزه، بدون ویزا به آلمان وارد شوند.

اگر شما جزو هیچ‌یک از 62 کشوری نیستید که با اتحادیه اروپا معاهده بدون ویزا برقرار کرده‌اند، ابتدا باید ویزا بگیرید تا اجازه ورود به آلمان را داشته باشید.

از طرف دیگر، حتی اگر شما صاحب گذرنامه هر یک از این کشورها باشید، اما هدف شما غیر از گردشگری یا تجارت باشد و شما نیاز داشته باشید که طی یک دوره 6 ماهه و اگر بیش از 90 روز در آلمان بمانید، پس‌ از آن شما هنوز نیاز به اخذ ویزا دارید.

اگرچه، شرایط لازم برای اخذ ویزا آلمان از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است و معمولاً سفارت آلمان در هر کشور دارای یک چک‌‌لیست به‌روز شده در مورد شرایط ویزا آلمان برای هر نوع ویزا است.

ویزا آلمان - نصر جاوید ویرا - اقامت آلمان

شرایط اخذ ویزا آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزا آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای آلمان عباتند از:

ویزا آلمان - تمکن مالی

۱. تمکن مالی:

تمکن مالی برای ویزا آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

ویزا آلمان - گردش حساب

۲. گردش حساب:

منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزا آلمان شما ریجکت خواهد شد.

ویزا آلمان - دعوتنامه قوی

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل وارد شده و مدت زمان و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

ویزا آلمان - تاریخچه سفر

۴. تاریخچه سفری:

لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزا آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شنگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر می‌شود.

انواع ویزا آلمان

بسته به هدف سفر شما به آلمان، انواع مختلف ویزا وجود دارد که در مورد وضعیت شما اعمال می‌شود. شما قصد دارید برای بازدید، تحصیل یا کار یا حتی برای اقامت دائم به آلمان سفر کنید، اگر قصد سفر به آلمان را برای مدت اقامت کوتاه (حداکثر 90 روز) دارید، باید درخواست ویزای اقامت کوتاه شینگن به آلمان را بدهید، که به ویزای نوع C نیز معروف است و اگر قصد اقامت بلندمدت در آلمان را دارید، شما باید برای ویزای اقامت طولانی آلمان که به ویزای نوع D نیز معروف است، اقدام کنید.

ویزای توریستی و بازدید: برای افرادی که مایل به ورود به آلمان هستند و هدف آن‌ها دیدار با دوستان یا خویشاوندان است یا اینکه می‌خواهند با گشت‌ و گذار در این کشور با فرهنگ آن بیشتر آشنا شوند.

ویزای تجاری : برای افراد تجاری که باید برای مدت ‌زمانی بیشتر از 90 روز در طی 6 ماه باهدف ایجاد شغل در آلمان بمانند.

ویزای آموزش / کارآموزی: ویزایی است که این امکان را برای حضور در یک آموزش یا کارآموزی برای اتباع کشورهای جهان سوم فراهم می‌کند.

ویزا برای برنامه‌های فرهنگی، خدمه فیلم، ورزش و اهداف مذهبی : برای افرادی که قصد دارند وارد آلمان شوند، باهدف شرکت در یک رویداد فرهنگی، ورزشی و مذهبی یا به‌عنوان بخشی از یک فیلم سینمایی.

ویزای اتحاد مجدد خانواده برای پیوستن به یکی از اقوام یا شریک زندگی: که این ویزا مخصوص اعضای خانواده ساکنان آلمانی است که مایل به پیوستن به آن‌ها در آلمان هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی : که برای تعداد بسیار کمی از اتباع کشورهای جهان سوم لازم است، باید از طریق یکی از فرودگاه‌های آلمان که در مسیر خود به مقصد نهایی منتقل شوند.

ویزای کار : برای افرادی که شغل خود را در آلمان به دست آورده‌اند.

ویزا کارگاه و نمایشگاه‌های تجاری : برای افرادی که قصد دارند در یک نمایشگاه تجاری یا نمایشگاه شرکت کنند.

ویزای مهارت شغلی: این ویزا به متقاضی خارجی این فرصت را می‌دهد تا به آلمان بیاید و به دنبال شغل باشد.

ویزای تحصیل و یادگیری زبان : برای خارجیانی که مایل به ورود به کشور هستند و تنها هدف شرکت در یک دوره زبان یا ادامه تحصیل در یک موسسه آموزشی در آلمان را دارند.

ویزا دانشمند مهمان : برای دانشمندان یا محققانی که از طرف یک موسسه برای انجام مطالعه یا تحقیق دعوت‌شده‌اند.

ویزای پزشکی : به‌منظور اجازه به افراد بیگانه با بیماری‌های مختلف و شرایط پزشکی اجازه ورود به آلمان و جستجوی معالجه پزشکی ایجاد شده است.

ویزا آلمان - نصر جاوید ویرا - اخذ اقامت آلمان

مدارک ویزا آلمان

مدارک ویزا آلمان ، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

📑 فرم درخواست ویزا آلمان

📑 پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

📑 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

📑 سند ازدواج

📑 کلیه اسناد ملکی

📑 گواهی اشتغال به کار

📑 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

📑 گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

📑 ارائه دعوت نامه معتبر

ریجکت ویزای آلمان

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:

عدم اعتماد افسران ویزای آلمان به بازگشت متقاضی

سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال

ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین

ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر

ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای آلمان و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزا المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید.

اعتراض به رد شدن ویزا آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید.

برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

ویزا آلمان - رفع ریجکت ویزای آلمان

مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

حدودا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر ویزامتریک، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای آلمان، باید حضوراً در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید.

برای اطلاع از شرایط اقامت و مهاجرت با نصر جاوید ویرا در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *